Εύκολες συνταγές

Μπισκότο με μαρμελάδα (Η δική μου συνταγή)

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε μπισκότα μαρμελάδας (η δική μου συνταγή) μέσα έξω;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Αυτή είναι η δική μου συνταγή, ελπίζω να σας αρέσει, τα μπισκότα είναι τραγανά όπως μου αρέσουν. Το προτείνω σε όσους τους αρέσει όπως εγώ δοκιμάστε το 🙂

Όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι αναμειγνύονται και το αλεύρι προσθέτουμε σιγά σιγά για να έχουμε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στο χέρι. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε ένα σχήμα ή τρία σχήματα όπως εγώ. Για αυτόν, η ζύμη χωρίζεται σε τρεις ίσες μπάλες.

1 μαρέγκα: φτιάχνονται στρογγυλά μικρά μπαλάκια και καλύπτονται με ζάχαρη, βυθίζονται στη μέση των μπάλες με το στρογγυλεμένο πίσω άκρο μιας ξύλινης κουτάλας και γεμίζονται με μαρμελάδα. (175 βαθμοί Φούρνος 10-15 λεπτά)

2. Η μαρέγκα ανοίγει αραιά. Εφαρμόζεται η μαρμελάδα και, ξεκινώντας από τη μία άκρη, τυλίγεται και τυλίγεται σε ρολό, καλύπτεται με ζάχαρη και κόβεται με ένα μαχαίρι σε ίσα κομμάτια 1 εκ. και δίνεται ένα ελαφρύ σχήμα σαν σταγόνες. (Φούρνος στους 175 βαθμούς για 10 λεπτά)

3. Μαρέγκα: Ανοίγεται ξανά σε στρογγυλό σχήμα και κόβεται με κουπάτ. Αν το θέλετε σκέτο, μπορείτε να πασπαλίσετε τη μια πλευρά του με ζάχαρη. (175 βαθμοί 7-10 λεπτά) Ψημένο.

Ο χρόνος ψησίματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το σχήμα των μπισκότων και του φούρνου. Καλή επιτυχία σε όσους προσπαθούν 🙂

Μπισκότα με μαρμελάδα μέσα έξω (Δική μου συνταγή) με φωτογραφία

Μπισκότο με μαρμελάδα (Η δική μου συνταγή)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button